Page 1 of 1

HTTP Server?

Posted: Tue Dec 11, 2018 1:21 pm
by NC3Z
Under CAT Controls > User Interface Is this working??

Re: HTTP Server?

Posted: Tue Dec 11, 2018 8:43 pm
by w-u-2-o
It has some very rudimentary and fragmented functionality and is not by any means a finished capability. I've tried it and it shows great promise for the future. I have no idea who the dev's are/were on this, but perhaps we should start sending them free pizza and beer ;)

Re: HTTP Server?

Posted: Tue Dec 11, 2018 9:05 pm
by NC3Z
I have tried enabling it but no joy, even ports scanning shows no port responding. No big deal, just wondering.

Re: HTTP Server?

Posted: Tue Dec 11, 2018 9:30 pm
by w-u-2-o
Gary: open the port as http://127.0.0.1:80 (or whatever your port number is) on the same machine. If memory serves, you have to enable it, then restart Thetis.

Re: HTTP Server?

Posted: Tue Dec 11, 2018 9:39 pm
by NC3Z
I already tried all those tricks with no joy. Network port scanner can't find anything either.
But no issue, just was curious. Other issues need to be addressed.

Re: HTTP Server?

Posted: Mon Jan 07, 2019 8:34 pm
by Jay_N2MGA
I know this thread is old but I was able to get the http server working by turning off Thetis, selecting the "On: Advanced" check box shown on the Cat Control/User Interface setup screen, turning on Thetis then browsing to the local IP 127.0.0.1:8081 port # address. Selecting "On: Basic" did not work for me.

cheers!
jay
n2mga

Re: HTTP Server?

Posted: Mon Jan 07, 2019 10:21 pm
by NC3Z
Thanks for the hint, indeed it worked on Advanced, and not on Basic.