Focus Master: N1MM+ Logger

NN3RP
Posts: 51
Joined: Sun Feb 25, 2018 1:53 pm

Focus Master: N1MM+ Logger

Postby NN3RP » Sun Feb 21, 2021 6:31 pm

I am using Thetis v2.8.11 with 7000dle MKII. In doing this weekends ARRL test I noticed something really weird. Let me be brief:

I am using N1MM+ and in Thetis setup I make it to be Focus Master. Say I make a contact and then realized I made a mistake so I go and edit the contact. As soon as the edition is made, Thetis, abruptly, shuts down. I cannot recover it as I launch it again because it gives me the dreaded window about network error is the radio on? The only way to gain back access is to completely shut down the whole thing.

This happens a couple of times doing the same; a correction to a log. So it triggered me to remove N1MM+ from Focus Master. Once I did that, there were no more issues with editing at all.

Any one can reproduce this or is it me only?

73

n1mm_log.jpg
n1mm_log.jpg (40.34 KiB) Viewed 220 times
Rafael / NN3RP
Nation's Capital USA
User avatar
w-u-2-o
Posts: 2781
Joined: Fri Mar 10, 2017 1:47 pm

Re: Focus Master: N1MM+ Logger

Postby w-u-2-o » Sun Feb 21, 2021 9:40 pm

I cannot reproduce this. Running the latest version of N1MM+. I tried editing a contact by double clicking the field in the log and also by right clicking and selecting edit. Thetis, N1MM+ and the Focusmaster feature continued to work perfectly.
NN3RP
Posts: 51
Joined: Sun Feb 25, 2018 1:53 pm

Re: Focus Master: N1MM+ Logger

Postby NN3RP » Sun Feb 21, 2021 10:25 pm

Thanks. Interesting as I just re-enable it and it is not shutting down Thetis anymore...oh, well. :D
Rafael / NN3RP
Nation's Capital USA
N4XD
Posts: 32
Joined: Tue Sep 29, 2020 11:59 pm

Re: Focus Master: N1MM+ Logger

Postby N4XD » Mon Mar 01, 2021 11:20 pm

To add another data point. Over the weekend I was using N1MM+ and Thetis. Had to edit a couple entries. Had no issues.

Glad it cleared up for you, Hope it doesn't re-occur.

Ron
N4XD

Return to “Thetis”