Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

User avatar
W1AEX
Posts: 310
Joined: Sun Apr 09, 2017 6:17 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby W1AEX » Fri Jul 31, 2020 7:47 pm

A little bug report with 2.7.0 a3:

I just noticed that when you are on the HF bands, the HF buttons for the Andromeda "Set RX1 Band" panel work fine for all the bands, including the time standard frequencies, however, clicking on the SWL button brings up all the correct buttons but none of those buttons are hooked into Thetis. When you press on them, the ANAN does not switch to the SWL bands or to the L/MW band.

I'd just like to confirm that others see this.

73, Rob W1AEX
Last edited by W1AEX on Sat Aug 01, 2020 3:29 pm, edited 1 time in total.
"One thing I am certain of is that there is too much certainty in the world."
NC3Z
Posts: 230
Joined: Sun Oct 29, 2017 8:57 pm
Location: Merritt, NC

Re: Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby NC3Z » Fri Jul 31, 2020 8:12 pm

Reboot ! :lol:

I can confirm the issue you are seeing.
Gary NC3Z
W9EZ
Posts: 6
Joined: Thu Oct 17, 2019 5:37 pm
Location: Danville IL USA

Re: Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby W9EZ » Sat Aug 01, 2020 1:51 pm

Yes, maybe reboot. All SWL and HF bands switch just fine here .. THetis 2.6.9
Todd
7000dle MkII-I7 - P2.0b Thetis 2.6.9
NC3Z
Posts: 230
Joined: Sun Oct 29, 2017 8:57 pm
Location: Merritt, NC

Re: Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby NC3Z » Sat Aug 01, 2020 2:05 pm

I was using the same Thetis version as Rob v2.7.0 a3, I upgraded from 2.6.9 a good while ago. Did not realize it had the Andromeda panels also.
Gary NC3Z
W9EZ
Posts: 6
Joined: Thu Oct 17, 2019 5:37 pm
Location: Danville IL USA

Re: Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby W9EZ » Sat Aug 01, 2020 2:26 pm

ok Sorry , I completed failed to process the andromeda part. I was selecting on the main GUI

I Should try and upgrade today... :D
Todd
7000dle MkII-I7 - P2.0b Thetis 2.6.9
NC3Z
Posts: 230
Joined: Sun Oct 29, 2017 8:57 pm
Location: Merritt, NC

Re: Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby NC3Z » Sat Aug 01, 2020 3:00 pm

W9EZ wrote:I Should try and upgrade today... :D


It will be like a whole new radio you bought! :D
Gary NC3Z
laurencebarker
Posts: 24
Joined: Mon Nov 11, 2019 7:39 pm

Re: Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby laurencebarker » Sat Aug 01, 2020 5:28 pm

er. yes. I see what you mean.

I've looked at the code and it looks like I haven't written that bit yet - sorry!
Laurence Barker G8NJJ
User avatar
W1AEX
Posts: 310
Joined: Sun Apr 09, 2017 6:17 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Andromeda "Set RX1 Band" buttons for SWL and L/MW not functional

Postby W1AEX » Sat Aug 01, 2020 6:48 pm

Laurence,

No apology needed! We are all very grateful for all that you (and of course many others) have contributed and for the enjoyment of playing around with the Thetis/Andromeda interface. Thanks for taking a look at this.

73, Rob W1AEX
"One thing I am certain of is that there is too much certainty in the world."

Return to “Thetis”