Search found 102 matches

by DL8LAQ
Tue Jul 11, 2017 7:00 pm
Forum: Thetis
Topic: Band buttons dissappear and appear again
Replies: 13
Views: 8971

Re: Band buttons dissappear and appear again

Thank you, Doug! :-)

73, Norbert
by DL8LAQ
Sun Jul 09, 2017 2:41 pm
Forum: Thetis
Topic: Band buttons dissappear and appear again
Replies: 13
Views: 8971

Band buttons dissappear and appear again

Hi Doug and the group,

thanks for the new version 2.5.2 (7/8/17).

Is there any one who can confirm this behaviour?

Watch this video!

https://www.dropbox.com/s/7o7vpaazxd8en2a/2017-07-09_16-16-30.mp4?dl=0

73, Norbert
by DL8LAQ
Wed May 17, 2017 7:04 pm
Forum: Thetis
Topic: Thetis - Spectrum Display
Replies: 7
Views: 5832

Re: Thetis - Spectrum Display

The problem is most likely the region. I have only completed updating the frequencies for the United States region. I will work on that area more. Could you test it again using the United States region? Yes, it's working with US region :-) Ok, we are playing around, have found some strange things, ...
by DL8LAQ
Wed May 17, 2017 4:06 pm
Forum: Thetis
Topic: Thetis - Spectrum Display
Replies: 7
Views: 5832

Re: Thetis - Spectrum Display

Norbert, I went back to the normal drawing scheme on the panadapter display. Please give it a try and see if it looks better. Scott, I believe the 'speckles' problem is resolved in this release. You can download it from this page: https://github.com/w5wc/Thetis/releases/tag/v2.4-beta.3 You will nee...
by DL8LAQ
Tue May 16, 2017 12:22 pm
Forum: Thetis
Topic: Thetis - Spectrum Display
Replies: 7
Views: 5832

Thetis - Spectrum Display

Hi guys,

it's not a bug, but I do like the thin lines in the spectrum in PowerSDR much much more than the much thicker lines in Thetis. See the attached pictures.

73, Norbert
by DL8LAQ
Tue May 16, 2017 12:06 pm
Forum: PowerSDR mRX
Topic: PowerSDR mRX PS 3.3.16 released
Replies: 6
Views: 4681

Re: PowerSDR mRX PS 3.3.16 released

Hi Doug, I think you have seen the comments about CAT connection lost and DDUtil 3.2.5.01. I can confirm what Henry wrote in the yahoo-group: ------------- th444de May 15 7:01 PM I have no problem at all with CAT and PowerSDR 3.3.16. It works the same as in 3.3.15. But I do not use DDUtils. I just h...
by DL8LAQ
Wed Apr 19, 2017 1:55 pm
Forum: Orion Firmware (200D)
Topic: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released
Replies: 19
Views: 15827

Re: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released

... In particular, I would like to know if PureSignal works for you at all and second, I would like to know if the cor.cnt values in the Advanced Pure Signal window updates during the PureSignal two-tone test while the test is running, or if the cor.cnt only updates the displayed value when the two...
by DL8LAQ
Mon Apr 17, 2017 3:59 pm
Forum: Orion Mk II Firmware (7000DLE, 7000DLE MKII, 8000DLE)
Topic: LCD Arduino Code
Replies: 10
Views: 8172

Re: LCD Arduino Code

I just finished update of firmware (v1.6) and front panel LCD software (1.6b).

73, Norbert
by DL8LAQ
Mon Apr 17, 2017 12:34 pm
Forum: Orion Firmware (200D)
Topic: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released
Replies: 19
Views: 15827

Re: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released

Hi Phil,

I did a quick test and PS seems to work with my setup. No external coupler, still to be build...

73, Norbert
by DL8LAQ
Sun Apr 16, 2017 4:08 pm
Forum: Orion Firmware (200D)
Topic: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released
Replies: 19
Views: 15827

Re: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released

Ahhh! I downloaded the file again with MS Edge instead of another browser and now is has the correct size!

73, Norbert
by DL8LAQ
Sun Apr 16, 2017 2:46 pm
Forum: Orion Firmware (200D)
Topic: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released
Replies: 19
Views: 15827

Re: New current protocol (Protocol 1) firmware for ANAN-200D version 4.8 released

Happy Easter!

I did a quick try but failed to load 4.8 in my 200D. After writing v4.8 the progammer failed to discover the board with the loaded 4.8.

I had to use the bootloader to get back to v4.7. I tried it again, two times, but no successs.

73, Norbert

Go to advanced search