Search found 54 matches

by DO2ZA Erwin
Mon May 11, 2020 4:06 pm
Forum: Thetis
Topic: Display problems
Replies: 8
Views: 643

Re: Display problems

Hi Scott,

yes, i must read slower :o :o

Erwin
by DO2ZA Erwin
Mon May 11, 2020 3:33 pm
Forum: Thetis
Topic: Display problems
Replies: 8
Views: 643

Re: Display problems

Hi Buck,

for the Gain-Line go to Setup-DSP-AGC/ALC on the right half mark Display RX2 Gain Line and Hang Line.

DEXP is the TX-Noisegate, it is only on the Main Gui (RX1)

For marking PSA and VAC, i think you must save it with the TX-Profil

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Sat Jan 25, 2020 5:32 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.9
Replies: 600
Views: 94068

Re: 2.6.9

John,

take a look at my post 5 or 6 up, and the answer from Gary, may be it is the same Problem at your Side ??
by DO2ZA Erwin
Sat Jan 25, 2020 5:24 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.9
Replies: 600
Views: 94068

Re: 2.6.9

Helmut,

I testet just the Spacebar for PTT, i must mark on General-Option 1: Keybord... Enable Shortcuts

Without this the Spacebar will not work.

edith: this Box was def. checked in previus Versions.

Erwin
by DO2ZA Erwin
Sat Jan 25, 2020 2:33 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.9
Replies: 600
Views: 94068

Re: 2.6.9

Hi Gary,

yes, now it works, there was 4 Entrys from Thetis....

Right-Klick works now also.

Many thanks and 73

Erwin
by DO2ZA Erwin
Sat Jan 25, 2020 2:16 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.9
Replies: 600
Views: 94068

Re: 2.6.9

Hallo to all,

not shure, but i think something is not ok with my Thetis 2.6.9.0. I have installed with 2.6.9.0 setup 25Jan20.msi

I still see Thetis 2.6.9 (1/4/20) MW0LGE (c3) is that ok so????

Also i miss the right-klick funktion here???

Any suggestions???

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Mon Jan 06, 2020 4:25 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.9
Replies: 600
Views: 94068

Re: 2.6.9

Hi All,

My 200D Rev. 24, FW 1.8, Thetis 2.6.9 b6 (installed from MSI-File) works perfekt here, no Problems with Setup/saving/add.

Good Work, many, many thanks.

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Wed Dec 18, 2019 5:56 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.9
Replies: 600
Views: 94068

Re: 2.6.9

Hi all and Ritchie, at first 2.6.9 b2 is running perfekt here, many thanks !! Right Click on CPU in Status-Bar ?? No funktion here?? Sometimes I have a problem to save my Setting in the Database, here it is on DSP - Options, the Filter-Type. Sometimes it is saved, some time not?? (B1 Version). 73 E...
by DO2ZA Erwin
Wed Dec 11, 2019 5:58 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.9
Replies: 600
Views: 94068

Re: 2.6.9

Hi all and Ritchie, at first 2.6.9 b2 is running perfekt here, many thanks !! Right Click on CPU in Status-Bar ?? No funktion here?? Sometimes I have a problem to save my Setting in the Database, here it is on DSP - Options, the Filter-Type. Sometimes it is saved, some time not?? (B1 Version). 73 Er...
by DO2ZA Erwin
Sat Nov 02, 2019 6:38 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi Riche, all works very fine here with E2. Very nice work from your Side !! Only one very little Problem: After start Thetis E2 my Mic-Audio was gone to only -20 or -25 dbm in the Mic-Meter, switch the 20db Mic-Boost off and on does nothing change. Restart E2 dos nothing change, i think the 20 db B...
by DO2ZA Erwin
Sat Oct 26, 2019 3:50 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi all and Ritchie, Sorry forget it: Version is now d4-2 I get also the Error on the WB Display, if I make the Window bigger no Problem, but if I make it much smaller it chrashed with this Window when I minimized the WB Display: WB Error.JPG It is a long Text, so here only the little Pic. When I cli...
by DO2ZA Erwin
Fri Oct 25, 2019 6:14 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi Ritchie,

D4 i get the same Error.
D4-1 (first version) works great for mey, also on 160m no Problems, PS is also working very good with AutoATT.
Great Job, many, many thanks!!

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Wed Oct 23, 2019 6:27 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

hi All, i wrote this again, my anan is connected with a seperate nic, an i have disablad all energie option and shut down do another network as 1 gb for all time, i have no problems here, my by this is a problem with the windows energie managment ??? edit: i run thetis 2.6.8 d3, its running perfect ...
by DO2ZA Erwin
Mon Oct 21, 2019 5:02 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi All,

Network-Dog is all the time on, but I have all Energie-Managment for my NIC disabled, it runs at full power, only 1 Gig no throttle,
all Energie-Saving disabled.
May be thats better???

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Thu Oct 17, 2019 4:18 pm
Forum: Thetis
Topic: Thetis 2.6.8 and which version of Firmware
Replies: 8
Views: 2372

Re: Thetis 2.6.8 and which version of Firmware

Rob,

yes, 192k is quit good, but after some time I like the 384k!!
Btw: just take a look, my PS is perfekt also on 10 m when the 200D is cold.

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Thu Oct 17, 2019 4:03 pm
Forum: Thetis
Topic: Thetis 2.6.8 and which version of Firmware
Replies: 8
Views: 2372

Re: Thetis 2.6.8 and which version of Firmware

Hi Rob,

have you tried 384k Samplerate? I remember I was at the first Days with 1.8 FW and Thetis 2.6.8 c..... on 192K and have Problems with PS.
After change to 384K it was nearly perfekt (with Auto ATT), since I am no more use the Auto ATT in PS it is run very nice here.

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Tue Oct 15, 2019 3:22 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hello Guys,

i am using an Anan 200D fw 1.8 and Thetis 2.6.8 c5.
I have to switch off the Auto-ATT on Linearity/Advanced Window. I use a fixed ATT, Setup/General/ANT/Filters.
With Auto-ATT on, PS crash here after a few Minutes TX.

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Tue Oct 08, 2019 4:01 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi Richie, this is for DE (IARU Region1) 135,7--137,8 khz 472--479 khz 1810--2000 khz 3500--3800 khz 5351,5--5366,5 khz 7000--7200 khz 10100--10150 khz 14000--14350 khz 18068--18168 khz 21000--21450 khz 24890--24990 khz 28000--29700 khz 50000--51000 khz (in DL TX only 50000 up to 51000 Khz) 144000--...
by DO2ZA Erwin
Mon Oct 07, 2019 4:27 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi all and Ritchie, I tested again Puresignal, works very good, but when I switch on the Auto-ATT in the PS 2 advanced Panel it seems PS get worry and do not correct anymore, also after tick Auto-ATT to OFF the Tune-Function gets worry also, I get many Tune-Signal on both Sides of the Filter. Only w...
by DO2ZA Erwin
Sun Oct 06, 2019 11:36 am
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hallo all, I have installed 2.6.8 c4-b, work very nice, without problems. Found a little Bug???? not shure: The Zoom-Factor in RX1 and RX2 ist not identical, i mean the Zoom is doubelt in RX2. I am runnig RX1 at 384000 and RX2 at 192000, is that the Problem? UPDATE: Yes, if both RX are at 384000 Sam...
by DO2ZA Erwin
Sat Oct 05, 2019 9:04 am
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Good Morning all, Ritchie: Thetis is running very good here, Anan 200D Board Rev.24. This is a very good, TOP Work from You !!!! BTW: is it possible to put a little Patch into Thetis, to make work PAs like Acoms with Frequency-Counter, with the 2-tone?? Please take a look at this Thread: https://apa...
by DO2ZA Erwin
Fri Oct 04, 2019 5:14 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Richie,

I changed the Key to "False", Thetis is running again. :D :D :D

Thank you

73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Fri Oct 04, 2019 5:10 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi Richie, thanks for coming back. I was not shure but I thinks also it was this little Box, I have ticket!!!!!!!! AAAAHHHHH, stop, I have put a big part of my Setting in, make a restart now: the same again, but the Box, I think, was not checkt, I take a look in the data and tell you. And by the way...
by DO2ZA Erwin
Fri Oct 04, 2019 4:31 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hi Rob, thanks for coming back, my text Scaling is still at 100%. I have killed the Database, its running again, but Pur Signal is not perfekt, sometimes it corrects, sometime not. When I disable the Auto Attenuator, it is better. I must test this, but for now I must put in my settings. Thank you 73...
by DO2ZA Erwin
Fri Oct 04, 2019 3:53 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

I am not shure, but maybe a mistake by myself: 1. switch off thetis 2. shutdown thetis 3. switch off the Anan an than.... 4. start thetis an get the error then thetis is shut down, I switch the Anan on, start Thetis and get the error again. Can I try to install Thetis again??? Or is the Database bro...
by DO2ZA Erwin
Fri Oct 04, 2019 3:32 pm
Forum: Thetis
Topic: 2.6.8
Replies: 565
Views: 82944

Re: 2.6.8

Hello all, Great Work on Thetis, many thanks !! I installed today Thetis 2.6.8, it worked good here, TRX is Anan 200D vers.24. After i put all my Settings by hand in, I test Puresignal but it will not work very well. I shut down Thetis, switch Anan off and on, but when try to start Thetis i get this...
by DO2ZA Erwin
Mon Jun 24, 2019 4:12 pm
Forum: Amplifiers & Tuners
Topic: Anan 200D and Acom 600 S
Replies: 10
Views: 7205

Re: Anan 200D and Acom 600 S

Hello all and Scott,

a good Friend has make a Patch for this Problem (for PSDR 3.4.9). He begins with One Tone and then 0,1(0,2) Sek. later the second Tone.
It works perfekt here and also with the Acom 1200 S. :D :D .

Many thanks to Walter.


73 Erwin
by DO2ZA Erwin
Sat May 26, 2018 7:06 pm
Forum: Digital ("Virtual") Audio
Topic: VAC fails, need Help (solved)
Replies: 4
Views: 4689

Re: VAC fails, need Help (solved)

Hello Scott, What the F..... is that ???? Never had I find this, never, worked for more than 10 hours on it. I have switch on in the Privacy and all is working again. Many thanks for that Tip!!!! I have search the Forum but did not find this Tip, are I am the only with this Problem? Thanks again, Gr...
by DO2ZA Erwin
Sat May 26, 2018 4:25 pm
Forum: Digital ("Virtual") Audio
Topic: VAC fails, need Help (solved)
Replies: 4
Views: 4689

VAC fails, need Help (solved)

Hello to all, From one Day to next Day my VAC is defekt. I use it only to hear the Audio with my PC. I get the Message: PortAudio Error: -9999 Unanticipated host error and: PortAudio Error:-9998 Invalid strem pionter System is Win10 Home Version 1803, VB-Cable Driver pack 43, Psdr 3.4.9. I have trie...

Go to advanced search